• Cadeau / kantoor / puzzels / spellen

Boekhuis Aalsmeer heeft kantoorartikelen voor zowel particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan: papierwaren, schrijfwaren, agenda's, kalenders, kleine gebruiksapparaten zoals nietmachines en perforators, etc.

Naast het basisassortiment hebben wij de volgende speciale kantoorwaren:

Luxe schrijfwaren
Luxe pennen en vullingen. Ook verkopen wij bijzondere vergrootglazen en briefopeners.

Gastenboeken
Gastenboeken, receptiealbums en trouwalbums. Wij verkopen o.a. luxe albums van Only Natural met fraai handgeschept papier en bijzondere dessins.

Schrijfmappen
Van basis tot luxe, wij hebben een ruime keus.

Succes-agenda's
Agenda-omslagen van het bekende Succes-label.

Schoolartikelen
Natuurlijk kun je in het Boekhuis ook terecht voor schoolagenda's, pennen, schriften, mappen, etc.

Ook in het Boekhuis:

Voor verzamelaars: Importa en Davo
Importa en Davo zijn fabrikanten van postzegelalbums, postzegelpakketten en muntenalbums en hebben alles op het gebied van verzamelen. In ons assortiment hebben wij voornamelijk Importa: diverse postzegel- en muntenalbums met aanvulbladen, munthouders, verzamelbanden met aanvulbladen, loepen, postzegel- en muntencatalogi. De rest van de Importa-producten is te bestellen. Ook Davo-producten zijn te bestellen.

Legpuzzels en puzzelmatten
Ideaal voor ontspannen uurtjes: lekker puzzelen. In het Boekhuis vindt u puzzels voor volwassenen en kinderen. Bekende merken als Ravensburger en Jumbo zijn verkrijgbaar met o.a. toptitels als de Was Gij-serie en Jan van Haasteren. Ook zijn er klassieke Engelse puzzels van Gibsons en div. fotopuzzels van o.a. Castorland.

Speciale aanrader: een puzzelmat. Wij verkopen deze voor puzzels van 500, 1000 en 1500 stukjes. De puzzelmat is een ideale manier om uw puzzel op te bergen. U klapt de mat dicht en kunt hem vervolgens rechtop zetten, zonder dat de puzzel uit elkaar valt. Op deze manier kost het bijna geen ruimte om de puzzel tijdelijk aan de kant te leggen.

  • Winkelmandje

  • Contactgegevens

Boekhuis Aalsmeer

Zijdstraat 12
1431 EC Aalsmeer

tel: 0297-324454
email : boekhuis@boekenhof.nl